FAQ

Veelgestelde vragen

Op de artikelpagina van een tent of slaappakket kun je aangeven naar welk festival je toe gaat. 

Absoluut! Alle online producten worden ook op het festival aangeboden. Het komt regelmatig voor dat we uitverkopen, zeker wanneer het om kampeerartikelen gaat. Dus wil je er zeker van zijn dat je niks misloopt is het wel aan te raden om vooraf online te bestellen. 

Je kunt tot 5 dagen voor het festival bestellen, daarna kunnen we niet garanderen dat de inhoud van je bestelling niet al uitverkocht is. Mocht je toch laat bestellen raden we aan om op tijd langs te komen! 
Je kunt betalen met iDeal, Creditcard, PayPal, Apple Pay & Google Pay, keuze genoeg!
Op het festival zijn wij gelimiteerd tot de daar gebruikelijke betalingsmethode, bij Wildeburg wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van muntjes. Je kunt op het festival (meestal) niet pinnen of met cash betalen.

Voor tenten en slaappakketten kun je er ook voor kiezen om deze thuis te laten bezorgen.

Je kunt je bestelling gedurende het gehele weekend ophalen: van s'ochtends 07.00 tot s'nachts 03.00. We zijn open zodra de camping open gaat.

Veelal zijn we naast of op de camping te vinden, maar dit verschilt per festival, houd daarom je mail goed in de gaten!

Dat kan, laat dit van tevoren even weten aan ons door te mailen naar jessica@tentenzo. com

Online bestellen is meestal voordeliger dan wanneer je op het festival langskomt. Prijzen op het festival kunnen onderling verschillen; dit heeft te maken met de waarde van de gebruikte bon of munt.

Je kunt het beste even contact opnemen met de klantenservice

We verkopen alleen kwaliteitsproducten. Mocht je toch een probleem ervaren kun je het beste direct langskomen bij de winkel, dan proberen we dit gelijk op te lossen.